Produkter

Book en tid


ProdukterNIMUE

Nimue tilbyder velfunderede løsninger til specifikke problemer ved forskellige hudtilstande. Nimues produkter differentierer sig fra andre, som værende en videnskabelig derma cosmeceutical serie til markante forbedringer hos alle hudklassifikationer.
Nimue’s derma cosmeceutical hudplejeserie er baseret pa? 4 behandlingsprincipper, hvor de aktive ingredienser opfylder hudens behov ved hver enkelt princip. En Kliniks hudpleje serie uden parfume & parabener.

SKIN REGIMEN

Et omfattende avanceret cosmeceutisk* anti-age hudplejeprogram, skabt af et videnskabeligt team af forskere, læger og eksperter i hudens ældning og ernæring. Anbefales til alle med begyndende og eksisterende ældningstegn. Til hud der er i risiko for at ældes tidligt pga. udefrakommende faktorer og forkerte livsstilsvalg. Til dig der vil forbygge ældning. Til dig der vil sætte fuldt ind på de første alderstegn, og have anti-age effekt i samtlige af dine hudplejeprodukter. Vergansk økologisk hudpleje serie, uden parfume eller parabener.

GRATIS HUDANALYSE & PRODUKTVEJLEDNING

Jeg giver altid en gratis hudanalyse og vejledning til hvad der det rette for dig samt lytter til hvad dine behov er. Du kan online book hudanalysen.


NEGLE

Til negle bruger jeg udelukkende produkter fra CND, markedets ubestridte nr. 1, samt det helt nye trendy Light Elegance gelesystem med masser af mulige designs.

Jeg er certificeret Shellac salon, og du vil uden tvivl være i de bedste hænder hos mig, med op til 7 dages garanti på holdbarhed, ellers gives en om-behandling! Dine hænder er dit visitkort, så gå ikke på kompromis med kvaliteten!

MINERALOGIE MAKE-UP

Mineral makeup føles let og naturlig på huden. Mineralogies produkter indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer der virker direkte plejende og helende for huden, og irriterer ikke den røde, tørre eller meget sarte hud. Mineralogie beskytter mod solens skadelige stråler og forebygger fine linjer og rynker. Du får et naturligt resultat, der giver huden en flot og ensartet glød, samt super dækkeevne. Mineralogie indeholder IKKE parabener, talkum, mineral-olier, farvestoffer, blegemidler og parfume-stoffer. Mineralogie prioriterer miljøet og følger dagligt en grøn miljø- og genbrugspolitik, fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig. Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

DIVERSE

LYCON, REVITILASH, LERNBERGER STAFSING, CALIFORNIA TAN, VINYLYX, FAMOUS NAMES, CND SolarOil & Cuticle Eraser m.m

Nye Produkter på klinikken:
BUUR skincare for men
GLO Skin Beauty

 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 10:00 - 16:00 10:00 - 16:00
Tirsdag 10:00 - 16:00 10:00 - 16:00
Onsdag 10:00 - 19:00 10:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 16:00 10:00 - 16:00
Fredag 10:00 - 16:00 10:00 - 16:00
Lørdag 10:00 - 13:00 09:00 - 13:00
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk