Reiki Healing - Krystal Healing

Book en tid


Reiki Healing - Krystal Healing


Hvad er Reiki Healing.

Vi udsættes dagligt for belastninger og forskellige stresstilstande. Enhver belastning, fysisk såvel som psykisk, vil på længere sigt medføre en forstyrrelse af balancen i det autonome nervesystem.

Reiki Healing er en over 2500 år gammel behandlingsmetode, vider udviklet af Dr. Mikao Usui

Reiki er japansk, hvor Rei = ånd og Ki = energi

Reiki er “Universel Livsenergi”. Alt i universet er energi; fra det mindste molekyle og ud til det største solsystem.

Ved Reiki healing overføres “Universel Livsenergi” til modtageren. Reiki- energien genopretter balance i krop og sjæl, opløser blokeringer i kroppen, styrker immunforsvaret, udrenser affaldsstoffer og øger kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Vi får derved et bedre velbefindende , hvilket igen gør os i stand til at blive mere livsglade.
Reiki healing øger energistrømmen i ens aura, hvilket gør at vi får mere livsenergi og styrke til tanker , handling samt større modstandskraft mod sygdomme (Healingen hjælper til med at genoprette balancen i den fysiske krop via afbalancering af centralnervesystemet, hvorved immunforsvaret styrkes.)

Man behøver ikke være syg for at modtage healing. Reiki bruges også forebyggende og er ganske effektiv sammen med andre behandlingsformer.

Reiki virker såvel på fysiske som på psykiske sygdomme

At modtage en Reikihealing kan føles som varme, som afstressende og som en særlig lethed i krop og sind. Efter selve behandlingen arbejder healings-energien videre i kroppen.Healing Massage med Krystaller!

Healingsmassage hvordan foregår det?
Healing og massage er en nærværende og omsorgsfuld behandling, som omfavner hele mennesket.

Healingmassage gives som en 75 min. behandling, der inkluderer samtale inden massagen starter, samt pendul aflæsning af dine Charka.

Healingsmassage virker på kroppens psykiske/fysiske spændinger. Og er blide strøg, der virker afspændende og healende. I starten afspændes kroppen, så den er modtagelig for hele behandlingen.

Igennem den afslappende massage, berøres de fysiske og de dybere liggende spændinger/blokeringer, som ligger gemt i kroppen, disse kan være forsaget af vores tanker, sportsskade, ulykke, stress, trauma, frygt, sorg, tidligere liv m.m., og er spændinger/blokeringer der kan udvikle yderligere sygdomme.

Energier i massage
Energierne der er tilstede under massagen, vil berøre chakrasystemet, som er vores energipunkter i kroppen, disse kan til tider komme ud af kurs, og det er her jeg kan skabe mere balance og en opløftet energi ved løse op for den blokeret energi. 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 09:00 - 15:00 09:00 - 15:00
Tirsdag 09:00 - 16:00 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 15:00 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket 09:00 - 14:00
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk